BULGARSK VÅR

IMG_E0203.jpg
IMG_E0799 (1).jpg

Det var virkelig ikke meningen å bare bli borte fra siden min, men "livet skjedde", og da henger jeg ikke alltid helt med. Siden november har jeg vært så heldig å få bli med på et kunst- og bokprosjekt sammen med oversetter og språkekspert Siri Camilla Torset, hvor det overordnede målet er å løfte frem glemte og/ eller lite kjente kvinner som på en eller annen måte betyr, eller har betydd mye for sin samtid. Et prosjekt som har ført oss inn i en spennende ny verden med uvante utfordringer, en reise til Sofia, en ikke helt planlagt tv-opptreden for Bulgarsk fjernsyn og en utstilling på svært kort varsel.

Samarbeidet har gjort at jeg fullt og helt kunne fokusere på bilder og layout, mens den skriftlige delen i aller største del har blitt tatt hånd om av fabelaktige Siri. Vi er langt fra ferdig, men prosjektet er såpass omfattende at det er laget en egen side på det.

Følg oss på: https://bulgarsk-var-rebellerpareise.webnode.com/blogg/,og støtt gjerne prosjektet BULGARSK VÅR, et kunst- og bokprosjekt som gir kvinner en stemme i historien på VIPPS 507332.

 

M