I DISSE VALGTIDER..

Notoddenpolitikerne er i en egen liga om dagen. I en tid hvor frontene er ekstra steile og med økende hatretorikk i den vestlige verdenen, slår de seg sammen om å jobbe bedre på tvers av politiske interesser.

Partiene Høyre, Rødt, Senterpartiet, SV, Arbeiderpartiet og Miljøpartiet de grønne stiller seg bak verdikampanjen SPEAK OUT.

Dette betyr enormt mye, og i dag er jeg ekstra stolt over å bo på Notodden!!! 

Hensikten med SPEAK OUT er å ha den symbolske påminnelsen og verktøyet for hånden til en hver tid. Et synlig standpunkt om samhold og motstand mot hatretorikk.  http://www.meretelondal.com/new-products/

Hensikten med SPEAK OUT er å ha den symbolske påminnelsen og verktøyet for hånden til en hver tid. Et synlig standpunkt om samhold og motstand mot hatretorikk. http://www.meretelondal.com/new-products/

For uansett hvor man vil så må man begynne med det første steget. En fundamentering av det tverrpolitiske fundamentet i kampanjen er essensielt om man ikke vil helle mer bensin på bålet i en turbulent tid hvor kulturer og sterke interesser støter på hverandre. Selv om de fleste av oss er enige om at hatsk retorikk er en dårlig ting, så skjer det hver dag, og har de siste årene eskalert i hele den vestlige verdenen. 

Når personer i maktposisjoner fyrer opp under en økende proteksjonisme og nett-trollene tas inn i det offentlige lys og legitimeres, da plikter vi å si ifra. At vi er enige om en grunnleggende respekt før vi går inn i dialog med våre egne hjertesaker får oss langt på vei og gjør det litt enklere på veien mot å skape et samfunn som gagner alle. 

Tror det er mange som nå er klare for at valget skal være over, men uavhengig av hvem som vinner valget i år, så har kampen mot splittelse og hatsk retorikk akkurat så vidt begynt.

Godt valg!!!

M