ET UVANLIG HYGGELIG MØTE OG 8 MILLIARDER TRUMP-DOLLAR RIKERE

Oi! Denne uka gikk fort...

Bluesfestivalen og straks også ferietiden over for denne gang, og jeg merker at det endelig blir enklere å få tak i folk. Livet kan liksom gå videre nå som alle andre kommer hjem fra ferie.

På atelieret er tiden nå satt av til organisering etter kaotiske dager og ikke minst et forsøk på å finansiere prosjektet SPEAK OUT. Lønnsnivået til kunstnere spøkes det ellers riktig mye om.. bra at en overveldende del av oss er både surrealister og idealister. Hadde ellers blitt svært lite kunst i verden. Apropos kunst så ble det jammen ferdig et nytt motiv midt oppe i det hele. Motivet Connected henger nå nyinnrammet på veggen i atelieret, og jeg gleder meg til enda flere motiv.

 Dagen etter det amerikanske valget demonstrerte titusener mot Trumps ytringer om rase, homofili, kvinnesyn og retten til selvbestemt abort. Alle disse skjebnene, så underlig samstemt. Et jeg ble et oss. 

 Dagen etter det amerikanske valget demonstrerte titusener mot Trumps ytringer om rase, homofili, kvinnesyn og retten til selvbestemt abort. Alle disse skjebnene, så underlig samstemt. Et jeg ble et oss. 

En velment gave til opprettholdelse av kunstnerinnens slaraffenliv. 8 milliarder Trump-Dollar kommer godt med ;)

En velment gave til opprettholdelse av kunstnerinnens slaraffenliv. 8 milliarder Trump-Dollar kommer godt med ;)

I løpet av årets Bluesfestival hadde jeg den hittil usannsynlige gleden av å bli kjent med Dr. Michael Gresalfi, tidligere uavhengig nasjonal sikkerhetsrådgiver i Trump-regjeringen og med en overveldende merittliste gjennom tiår. Han var fantastisk nok en av de absolutt første som ble avsatt av den sittende regjeringen, så det var en temmelig surrealistisk opplevelse å spise middag med og diskutere politikk med ham. En liten tur på taket over den evig vakre Verdensarvbyen Notodden ble det også tid til Stor takk til Michael, hans søte kone Debbie og musikeren Joe Wakely for å holde ut med litt over måte engasjerte meg! 

 

 

Midtsidepike ble jeg visstnok også siden sist, med mye god reklame for den lokale Røde Kors- butikken :). Nå nærmer det seg avspark og jeg gru-gleder meg noe veldig til min royale debut. Tror med sikkerhet at jeg er den mest skyggeredde kunstneren i mils omkrets. Skulle gjerne hatt med noen å holde i handa, men det fikk jeg ikke lov til ;)