ET KONGERIKE FOR EN FOTOGRAF...

IMG_7076.jpg

De siste dagene har vært som i en storm. Virvlende og spennende opplevelser som setter en til tider helt ut av fokus. Har jobbet med å utsmykke vakre Brattrein Hotell i tide før Bluesfestivalen. Et siste opplag måtte ferdigstilles, passende brosjyrer måtte lages og foldes, rammer ble laget av en rammemaker jeg ikke ante satt inne med så mye energi ;), og ikke minst så måtte alt på veggene i tide. Det hele gikk med et skriiik og resultatet ble fantastisk(sa hun beskjedent ;)) Jeg gleder meg stort til å vise noen bilder fra hotellet når den verste virvelen har lagt seg og gjestene har forlatt Notodden igjen. Da lokalavisen midt oppe i det hele ringte for å skrive om deltagelsen min ved utstillingen i Dronning Sonja Kunststall ringte jeg en god venninne for å spørre henne om å ta noen brukbare pressefoto i en litt vel hektisk hverdag, så jeg kunne ta intervjuet på telefon. Men det er jo ikke trygt å gjemme seg bak kamera når man ser ut som man er tatt rett ut av en roman av Jane Austin.. Tusen takk for resultatet og ikke minst leken, vakre og flinke Torhild med det utrolig store hjertet ;)!