WEEEE!!!!

Så glemte jeg jammen å si at jeg skal på slottet!!! Ordet klinger fagert i ørene til en plutselig svært så ydmyk kunstner fra Telemark. I forbindelse med H.M Dronningens 80-årsdag stilles donerte verk ut på Dronning Sonja Kunststall i sommer. Deriblant motivet Faith fra serien En Passant Limitless. Deretter skal det inn i Dronningens egen samling, og jeg er ikke mer komplisert enn at jeg synes det er skikkelig stas. Synes det gjør ekstra godt at dette er et av to motiver som brukes i verdikampanjen SPEAK OUT. Så er det en dronning verdig liksom ;) Utstillingen skal vise et tverrsnitt av norsk grafikk, og jeg gleder meg stort til å se utstillingen.

Antrekk: Pent daglig er vel litt verre. Hva i all verden kler man på seg for et slottsbesøk?              Kjenner stressnivået stiger drastisk her ;)

M