MAKE A WISH. TAKE A CHANCE. MAKE A CHANGE

Noen dager egner seg best til å sitte på taket i solen, og i dag føler jeg meg ekstra heldig som kan ta møtene ute ;) Sommeren nærmer seg med stormskritt lille vakre Notodden i hjertet av Telemark. Jeg har lagt årsoppgjøret til side for en dag(ja, jeg vet jeg er på overtid :O) og tilbrakt dagen på ateliertaket i strålende solskinn og fabelaktig godt selskap med de to sexologene Camilla Roald og Thomas Algren Lyckvall isteden. 

Gode samtaler krever gode pauser ;)

Gode samtaler krever gode pauser ;)

I inspirerende selskap har det vært snakket om alt fra politikk til kropp, pust og velvære, og selvfølgelig også kunst.

 Mye spennende vil skje fremover, og jeg gleder meg til å fortelle mer veldig snart. Følg med!!!

M

Silketrykket, "This is What Democracy Look's like" fra samtidsserien "En Passant, Limitless" fant et nytt hjem hos dette ytterst sjarmerende paret.

Silketrykket, "This is What Democracy Look's like" fra samtidsserien "En Passant, Limitless" fant et nytt hjem hos dette ytterst sjarmerende paret.