SMÅDJEVLER

For en dag. Det regner smådjevler ute og våren virker så altfor langt vekk. Har akkurat kommet hjem fra trykking i Siljan igjen og atelieret kunne trengt noen grader mer. Allikevel er det deilig å være meg akkurat nå.

Jeg er endelig ferdig med et av de bildene som skulle komme til å bety mest for meg fra min siste reise til NYC under valget. Kilden til referansene er hentet fra et lite HD Canon håndkamera, og det føles som om jeg har et verdifullt stykke historie i hånden. Jeg har scener media ikke har. Jeg var en del av massen, bak villedende overskrifter.  JEG VAR DER :)!!!

Det var denne ene fantastiske kvinnen. Hun var avkledd oventil, og selv har jeg alltid hatt en skummende uvilje mot kvinner som kler av seg for å fremme et budskap, traff jeg på den ene som overdøvet alt annet og fikk meg til å lytte. Blek og funklende i skinnet fra de kveldsåpne forretningene, og med pussy power og en pil malt på magen. –This is what democracy look’s like, ropte hun.  Jeg glemmer aldri den vibrerende karakteren og styrken, og ordene hun kastet mot oss alle.

 Så var hun vekk, men minnet av henne tok jeg med meg og deler med dere i dag.. 

This is What Democracy Looks like

This is What Democracy Looks like

Knapt en dag etter at vi selv feiret vår egen frigjøringsdag, kastet Trump sjefen for FBI som var ansvarlig for etterforskningen rundt Trumps forhold til Russland.. Den sittende regjeringen har fått fjernet Det hvite Hus' informasjonsside for homoseksuelle rettigheter, samt statsstøtten til enhver forening som støtter familierådgivning som inneholder abort(les, golden gab rule!), pressen blir mistenkeliggjort, kritiske røster blir klubbet ned eller saksøkt.. Listen blir bare lengre og lengre.

Man trenger virkelig de sprø, de modige, de besluttsomme, og ikke minst de som klarer å inspirere og engasjere. Jeg takker min skaper(hvem nå enn det måtte være) for et privilegert liv i Norge, som for tiden også har et tydelig justeringsbehov i den blomstrende kynisme i både næring og politikk. Når ble Norge bare høyre eller venstre? Å skape splid mellom grupperinger er en urgammel taktikk når noen ønsker å oppnå noe, og USA er langt fra alene om å ha en gryende proteksjonisme.

Det kan være lurt å merke seg hvem som egentlig tjener på det når kritiske røster skal "beskytte" befolkningens behov.

Takk for denne gang!  

M                                                                                                                                                                                                                                                                  

 

Ps! Det ligger flere nye motiv inne på websiden min.