STERKE VENDINGER FOR EN SART SJEL..

SPEAK-OUT-kampanjen har startet globalt, og jeg har sjelden fått så mye kjeft :O.  Det er i allefall tydelig at jeg har truffet en nerve, så noe må jeg jo ha gjort riktig ;). Illsinte Trumpsuportere har uten hemninger eller blygsel fortalt hva de synes om innblanding fra verden utenfor, og hva jeg heller burde bruke munnen min til.. Ja, det er ingenting å si på kreativiteten.  Det hjelper lite å henvise til at kampanjen er en skildring og motstand mot retorikken og verdipolitikken som har vært spesielt synlig de siste par månedene, og ingen oppfordring til kupp!!! Heldigvis er det overveiende støtte, men det som er skremmende er at støttespillerne med få unntak er forholdsvis lavmælte. Trollene har helt tydelig regien online. Heldigvis tør verden utenfor si ifra om at den globale verdipolitikken er i ferd med å gå av hengslene, og at det angår oss alle!!!

SPEAK OUT- kampanjen har derfor også endelig kommet hjem. Fantastiske Elisabeth Fosse på YOGAFABRIKKEN er førstemann ute til å ta de inn i sortimentet!!! Stort tøffere er det vanskelig å bli ;)