SPEAK OUT!!!

Endelig i gang med 2017. Sent men godt ;) Etter at 2016 ble avrundet med sensur av et av mine nyeste motiver, og utløseren for dette var ikke mindre enn en skildring av en demonstrasjon mot USA' s nye president, er jeg klar for å komme med en motreaksjon.

Den ene nyheten etter den andre har haglet over oss alle, og jeg har hatt et sterkt behov for å gjøre NOE, og noe blir i mitt tilfelle å mobilisere. Ikke mot selve valget, for det er gjort, og vi får håpe at noen og enhver lærer på falitten i dårlig kommunikasjon mellom folk og styre. Det finnes alltid kyniske mennesker som utnytter andre menneskers behov for en tilsynelatende vei ut av håpløsheten. En kynisme som burde tas alvorlig og som kjennetegner hva vi har mot oss. Kall det en omvei på vei til en bedre kommunikasjon. Nå er det nå engang sånn det har blitt. Det betyr allikevel IKKE at vi skal finne oss i diskriminerende og nedsettende utfall mot grupperinger, være seg kvinner, homofile, flyktninger og/eller andre raser. Det er skremmende å se at intet mindre enn en familiebedrift kontrollerer en mektig nasjon, og at bedriftsledere representerer og kontrollerer staten. Sjefen for sikkerhetsrådet er benket, kritikk mot nye senatsmedlemmer tolereres ikke, og den frie pressen projiseres til å bli den nye folkefienden. Det er velkjente og skremmende tendenser som hersker, og å tro at dette ikke vil treffe oss på veien ut er naivt. Midt oppe i det hele er jeg merkelig optimistisk fordi jeg ser at det samler, og når folk står sammen så skjer bra ting.

Utifra den nye serien med motiver fra valget i NYC har jeg laget en gadget som skal være med å synliggjøre mobiliseringen.

Klikk her for bestilling: 

Motivene står for både samholdet og motstanden mot å identifisere seg med essensen av de verdiene som har florert fra Det Hvite hus de siste 100 dagene, og viljen til å stå opp mot troll. Vær så snill og del!!!!