TRUMP DEPRESSION HELPLINE

EARTHELUJA!!!!! Fra aksjonen mot BP på British Museum, London, 28 oktober 2017

EARTHELUJA!!!!! Fra aksjonen mot BP på British Museum, London, 28 oktober 2017

Tilbake igjen etter hektiske dager i London. Ble oppmerksom på at aktivist og satiriker Reverend Billy og The Stop Shopping Choir var på turné i England med Trump Depression Hotline, så jeg kastet meg rundt og dro over for å møte de. Ekstra takk til Billy og Ben for å ta meg inn i varmen!

Satirikerne har vel sjelden vært så viktige som nå. Gjennom tidene har betegnelsen "Fake news" blitt brukt for å mistenkeliggjøre pressen. En strategi vi også finner igjen helt tilbake til 2. verdenskrig. Gjennom tidene har satirikerne parallelt nærmest uhindret kunne tillate seg å gå i dybden av diverse tematikker og være samfunnskritisk uten å tenke forsider og antall klikk, ei heller like enkelt avfeies som "fake news". De neste motivene i grafikkserien En Passant Limitless vil handle om disse. Gleder meg til å gå gjennom de siste dagenes motiver og forhåpentligvis finne nye brukbare referanser og komme i gang med nye trykk :)

M