LAMPYRODAE - EN KJÆRLIGHETSHISTORIE

For noen spennende dager. Jeg har brukt de siste ukene på å få på plass den nye serien "Lampyrodae" til lansering i dag, den 12.05.16. Jeg har drevet de fleste rundt meg til vanvidd med deadlines, og måtte dyrt og hellig love grafikeren min å ALDRI lansere noe igjen før produktet var ferdig :D. Men så står vi nå her, mot alle odds, med motiv hvor jeg kjenner igjen den sitrende følelsen fra en sen ettermiddag i Santo Domingo. Stående i ly av tunge trær, som kastet sorte lange tegninger inn på en plass og et bryllup kun opplyst av flakkende lanterner. Det gnistret og summet av forventningsfulle gjester og brudepiker, kjærlighet og latter, og jeg klarte ikke å ta øynene fra det hele..

Jeg har båret denne personlige opplevelsen og disse bildene med meg i mange år, og fikk ingen ro før jeg fikk "fortalt" den videre. Nå er det endelig klart for lansering, og jeg har prøvd å spre tilgangen til trykkene så godt jeg kan fra nord til sør.


Kunstmuseet, Nord-Trøndelag, Namsos

Buskerud Kunstsenter, Drammen

Galleri Osebro, Porsgrunn

Galleri Telemark, Bø i Telemark

www.meretelondal/web-shop

 

Serien består av tre motiver( Lampyrodae I, II og III), 57 cm x 43 cm, til en introduksjonspris av 3.900,- i lanseringsperioden. 12.05.16-01.07.16. Originalpris 4.400,- I tillegg er det laget en spesialrutgave i gull av motivet "Lampyrodae I». Alle motivene er i et begrenset opplag på kun 20 stykk.

Grafikkerien Lampyrodae er på grunn av det begrensede opplaget fordelt og kun tilgjengelig på noen få utvalgte gallerier/kunstmuseum. Det kan være lurt å være tidlig ute, så ta dere en tur, hvis dere er i nærheten :)!

LAMPYRODAE I

LAMPYRODAE I

Som ildfluer spraker vi mykt og forførerisk mot sommernatten og hyller troen på kjærligheten, tross alle prøvelser, igjen og igjen..
LAMPYRODAE II

LAMPYRODAE II

LAMPYRODAE III

LAMPYRODAE III

LAMPYRODAE (GOLDEN EDITION)

LAMPYRODAE (GOLDEN EDITION)