ER ENNÅ IKKE HELT FERDIG MED Å ROPE HURRA ;)

2016 sparkes i gang med et herlig stipend fra NBK. Å endelig få tid og ro til å kunne fokusere på malingen er ubeskrivelig. Har gått på skyer en ukes tid nå, og er omsider klar for å krumme ryggen igjen. Jeg gleder meg stort til å ta fatt på neste utstilling som skal holdes i Haugesund Billedgalleri i september. Å ha is i magen kan bli litt slitsomt i lengden, så dette gjorde godt ;) Hjertelig takk for tilliten!

Jeg har også blitt kontaktet av det spanske onlinemagasinet, El Patio de la Luna, som ønsker å ha meg med i neste utgave.  Jeg har vært inne og sett på et knippe av kunstnerne som er representert i magasinet, og er etter det rett og slett litt overveldet over å ha blitt spurt :) Dette krever også litt distribuering av bilder... men så spennende :)!

Dagen i dag settes ellers av til søknader ved diverse utvalgte gallerier for 2017/2018, og selvfølgelig også Høstutstillingen på Kunstnernes Hus. Jeg fant nylig ut at jeg hadde helt glemt å søke gallerier i kjølvannet av alt arbeidet med prosjekt En Passant :O, så det må nok prioriteres litt nå skal jeg ha noe å male mot. Regner med at det blir litt tid til maling mot kvelden igjen når kontorarbeidet er unnagjort ;)

M