TAKKE DEN SOM TAKKES BØR..

Forarbeid rundt separering og klargjøring av lag før trykk.

Forarbeid rundt separering og klargjøring av lag før trykk.

Det har vært forrykende dager med kunst og kreativitet i vakre omgivelser på Vierød Bruk/Siljan, hos billedkunstner og grafiker Pål S Gunnæs/Stavern Grafiske.

Preparerte duker til silketrykk

Preparerte duker til silketrykk

Jeg har den siste uken fått nyte godt av kompetansen og hjerterommet til en flott kunstner som på "folkemunne" tituleres som Norges beste grafiker. Pål vil nok rødme om han leser dette, men det er vel fortjent. Å befinne meg i selskap med grafikeren til storvektere som Per Kleiva og Willibald Storn kjennes betryggende, og tonen er god og konstruktiv.

Mellom iherdig jobbing med nye motiv har jeg fått lov å være gjest i naturskjønne omgivelser og nyte godt av både hjemmebrygg, hjemmelaget mat, fra pizza til hjortestek, og ikke minst gode samtaler. Da føler man seg jo over snittet heldig :)

Midt oppe i det hele så utvikler det seg nye motiver og kunst. Kan det bli noe bedre? Jeg tror dette resultatet er en naturlig konsekvens av å kjenne på at en har det bra og å være i samklang. At det gir rom og behov for å feire visuelt. Iallefall er første del av serien nå allerede ferdig.

 

Nå blir det først noen dager på atelieret til å evaluere og ta de siste fargevalgene før de siste motivene ferdigproduseres i Siljan.

Samtidig forbereder jeg en lansering av den nye serien som 5 mai skal lanseres hos utvalgte gallerier på langs og tvers av Norge. Det blir et svært lite og eksklusivt opplag som presenteres, og jeg gleder meg stort :)!!! Følg med!

M

 

Morgenstemning ved Vierød Bruk I

Morgenstemning ved Vierød Bruk I

Morgenstemning ved Vierød Bruk II

Morgenstemning ved Vierød Bruk II

.