JULEATELIER 9. – 11. DES. KL. 11.00 – 18.00

Da er det snart jul, og igjen tid for å åpne atelieret for i år. Kunstinteresserte og likesinnede er hjertelig invitert til å komme innom til en uformell titt og prat over en gløgg.

 

Det har vært et innholdsrikt år med mange reiser og innspill.

Fra virksomme kreative dager i vakre Siljan, til en roadtrip i en gammel MGB gjennom Europa, med Brexit som mål. Jeg har fotografert i Berlins gater etter terroranslagene, og har tatt med hjem helt ferske inntrykk fra New York, med antakeligvis vår tids mest omdiskuterte presidentvalg som bakteppe.

Noe av dette har da heldigvis også havnet både på lerret og trykk :)

Jeg har foruten malerier gått i gang med en serie trykk med motiver fra NYC som dere her hjemme vil kunne få være først ute med å se denne helgen. 

 

I tillegg benytter jeg anledningen til å rydde opp på lageret. Når bilder transporteres til og fra utstillinger, så blir det lett noen riper her og der på rammene. Disse er fullt brukbare, men jeg lar de allikevel gå for veldig hyggelige priser(det er jo tross alt jul). Her gjelder tilbudet så langt beholdningen rekker.

 

Obs! for de som ikke har mulighet til å ta turen, så vil de nyeste trykkene være tilgjengelig på Galleri Osebro, som eneste galleri denne helgen.

 

Førjulshilsen fra Merete