CHANGE IS GONNA COME..

Hurra! da er det endelig klart!!! Trykkene ligger klar i nettbutikken og det kjennes litt som julaften alt :). Sikre deg et stykke historie i dag!!! Aller hjerteligst takk til Hannah som har løpt gjennom gjennom den gnistrende vinterkulden, og atter en gang fått orden på det tekniske i tide.

Motivet er fra silketrykkserien En Passant Limitless. En samtidsskildring om menneskeskjebner i kjølvannet av økonomiske og politiske endringer. Motivet er hentet fra demonstrasjonen ved Trump Tower, dagen etter valget i USA 2016. Titusener av demonstranter protesterte mot Trump' s uttalelser om fargede, kvinner, homofili, og retten til selvbestemt abort. Parolen, Not my president runget gjennom New York' s gater, mens demonstrantene ble heiet fremover mot Trump Tower.

Motivet er fra silketrykkserien En Passant Limitless. En samtidsskildring om menneskeskjebner i kjølvannet av økonomiske og politiske endringer. Motivet er hentet fra demonstrasjonen ved Trump Tower, dagen etter valget i USA 2016. Titusener av demonstranter protesterte mot Trump' s uttalelser om fargede, kvinner, homofili, og retten til selvbestemt abort. Parolen, Not my president runget gjennom New York' s gater, mens demonstrantene ble heiet fremover mot Trump Tower.

Motivet er fra silketrykkserien En Passant Limitless. En samtidsskildring om menneskeskjebner i kjølvannet av økonomiske og politiske endringer. Motivet er hentet fra NYC, valgnatten 8. november 2016  Mødrene til ofrene i Charlotte sto samlet opp om den første kvinnelige presidentkandidaten i USA' s historie. En fremtid bygget på tillit og forsoning, på tvers av raser og kjønn.

Motivet er fra silketrykkserien En Passant Limitless. En samtidsskildring om menneskeskjebner i kjølvannet av økonomiske og politiske endringer. Motivet er hentet fra NYC, valgnatten 8. november 2016

Mødrene til ofrene i Charlotte sto samlet opp om den første kvinnelige presidentkandidaten i USA' s historie. En fremtid bygget på tillit og forsoning, på tvers av raser og kjønn.