NEDTELLING!!!

Siste innspurt på atelieret. Plakatene fra museet har kommet og må selvfølgelig deles. Det er mange detaljer som må tenkes på ordnes. Forsikring til reisen, prislister, pakking og sikring av bilder, avfotograferinger, GPS-oppdateringer etc. Og ikke minst male ferdig det som fremdeles ikke er ferdig :o.. Vurderer sterkt en avfukter, kjenner jeg, for maling tørker aldri raskt når det skal. Nå er gode råd dyre!!!

Den enestående assistenten og praktikanten, Hannah. Hvis navn skal holdes hellig i lang tid fremover ;)

Den enestående assistenten og praktikanten, Hannah. Hvis navn skal holdes hellig i lang tid fremover ;)

Tirsdag setter vi kursen mot Namsos, og Kunstmuseet, Nord-Trøndelag. Det blir spennende med roadtrip på snødekte veier gjennom vinter-Norge. I Namsos venter "Snedkeriet" på oss, Kunstnerboligen som skal være base de neste fem dagene.