ENDELIG!!!

Da er vi endelig i gang!!! Forhåndssalget til forestillingen starter i dag.

I forbindelse med forestillingen, En Passant gjør vi maskinhallen på Vemork om til et filmsett og inviterer publikum inn for å delta. Bli med på urpremiere og starten på en reise ut videre ut i verden!

Jeg har sommerfugler i magen og gleder meg vilt til å vise resultatet av hva vi har jobbet med over lang tid. Må si at jeg er ytterst ydmyk og begeistret over å ha et slik team med enorm kompetanse og sjel med meg. Uten støtte fra teamet og sponsorer, som har troen på prosjektet, hadde dette ikke vært mulig. Nå sparker vi det hele i gang med en forestilling på selveste Vemork på Rjukan den 26. juni.

Det vil bli liveopptak av Mica Film, som starter dokumentaren om turnèen samme dag. Jeg håper at dere blir med og feirer. Det er dessverre en begrensning på antall billetter, så vær tidlig ute for bestilling!

Billetter får dere på visitrjukan.com 

 

Tinn Billag setter også opp busser til og fra torget, så her er det mulig å la bilen stå for kvelden og bare feire dagen med oss :)!