PAELLA, OG SMÅ OG STORE DIREKTØRER..

Tidenes mest sjarmerende direktør/servitør, Magda

Tidenes mest sjarmerende direktør/servitør, Magda

Det har vært en uke full av sponsormøter og forberedelser til første forestillinger. Det ble også satt av tid til en befaring på Vemork på Rjukan sammen med teaterprodusent, Vibeke Lie og regissør, Jose Maria Lopez, Lokalene er enormt inspirerende, og byr på både utfordringer og unike løsninger. Det var vanskelig å løsrive seg for å fortsette  dagens møter, fanget av stemningen i veggene. Rjukan er også en egen opplevelse i tilrettelegging. En stor honnør og takk til Industriarbeidermuseet på Vemork, for positivitet og smidighet rundt forestillingen. Tinn Kommune bistår også der de kan, og Tinn Billag AS har allerede satt opp gratisbusser til arrangementet. Vi gleder oss til å feire sammen med dere!

Vibeke Lie

Vibeke Lie

Jose Maria Lopez, in the making of..

Jose Maria Lopez, in the making of..

Ukens siste møte som bestod av en framdriftsplan som bare ble lengre og lengre, ble avsluttet på en lun terrasse i Porsgrunn. Jose laget Paella, og fargerike og flotte venner ble bedt.

I forkant av kveldens sammenkomst falt også valget på "forteller" til forestillingen, En Passant. Redaktør og skuespiller, Per Erik Andersen takket ja til oppgaven, og ukens framdrift var så absolutt verdt å feire.

En gladmelding tikket også inn fra manusforfatter, om at tekstene skal nå kun gjennom bearbeiding og oversettelse, så er de meg i hende. Jeg gleder meg stort.

Vi nærmer oss :)

 

M