MINE NÆRMESTE BEGYNTE Å BLI LITT BEKYMRET FORDI DET VAR SÅ STILLE..

Jeg begynte å få vennlige og bekymrede telefoner fra venner og familie.  -Har du det bra? Hvordan går det med deg.. og prosjektet? Naboen spurte meg forrige uke om jeg hadde flyttet :D Så var det bare fokuset som tok meg til slutt..  Det ble søknader, markedsføring og sponsormøter på dagtid og maling både kvelder og netter. Prosjektet, En Passant hadde blitt en livsstil, og fremdeles følte jeg ikke at nok ble gjort. Det ble berg- og dalbane av emosjoner. I en lang periode hadde jeg følelsen av å gå ett skritt frem og to tilbake.Samtidig, nesten litt ubemerkelig ble det til et fundament som jeg knapt kan tro er sant selv, bestående av dyktige samarbeidspartnere som har hatt troen på prosjektet hele veien. Tuusen takk for tilliten!

 Kabalen er nå så og si på plass og i juni vil vi kunne presentere den endelige forestillingen på Vemork, Rjukan. Dette vil være den eneste forestillingen som er åpen for publikum i Norge, så det kan være lurt å sikre seg billett god tid i forkant. Det vil bli gitt nærmere beskjed når den endelige datoen er satt, og disse er tilgjengelige.

I forbindelse med den første forestillingen vil det også lages en pilot av filmselskapet, Mica Film, så den første forestillingen vil finne sted midt i en filmsetting, og vi gleder oss. Det blir mye som skjer både denne dagen og de påfølgende på Rjukan.

Foruten fantastiske musikere har jeg gleden av å ønske også poeten Håkan Sandell med på laget. En sann ordkunstner som jeg allerede har vært så heldig å få lese de første diktene til forestillingen av, og jeg kan knapt vente med å få lese mer. Jeg må også få takke den utrolige Randi Kristin Mossing for samarbeidet så langt, og ønsker lykke til med egne spennende prosjekter!

Fra forestillingen, The poet/Teater Prospero

Fra forestillingen, The poet/Teater Prospero

Det er selvfølgelig fremdeles noe ting som må på plass. Egentlig er det vel nå det virkelige arbeidet starter. En skuespiller skal hyres inn(iogmed at forestillingen selvfølgelig må være på klingende norsk), lyd og lys tilrettelegges for filming, intervjuer arrangeres, et flygel må transporteres opp til Vemork, osv. osv..og alt innen en deadline som må overholdes. Heldigvis er teaterprodusent, Vibeke Lie  nå også med i teamet, og skal sørge for den kompetansen som skal til for å lage en forhåpentligvis uforglemmelig forestilling.

M

   Modet at skriva vackert  TRADITIONALIST HÅKAN SANDELL utmanar med en diktsamling som hävdar poesin som skicklighet och hantverk. Här har vi en poet som inte skäms för at sjunga - det är underbart att  läsa honom, skriver Tommy Olofsson i Svenska Dagbladet.   

 

Modet at skriva vackert

TRADITIONALIST HÅKAN SANDELL utmanar med en diktsamling som hävdar poesin som skicklighet och hantverk. Här har vi en poet som inte skäms för at sjunga - det är underbart att  läsa honom, skriver Tommy Olofsson i Svenska Dagbladet.