SKULLE JO EGENTLIG BARE..

Tanken på det jeg egentlig skulle ha gjort er helt klart min devise om dagen. Det var satt av noen timer til å gjøre  deler av regnskapet klart, for min alltid så utrolig tålmodige regnskapsfører som nå har begynt å hinte diskret, og med realityshowet "The voice" på i bakgrunnen er det utrolig mye kjedelig som kan bli gjort. Tilogmed for en bohem med en særdeeles sterk aversjon mot papirkram. Men jeg aner en viss gledelig oppadgående læringskurve, og nå etter nærmere ti timer med kjørelister, valutakurser og en enorm mengde med helt klart til tider diskutable kvitteringer er del I endelig i boks.

Til rekreasjon og inspirasjon..

Til rekreasjon og inspirasjon..

Da er det nå bare å tusle inn i hengekøya på atelieret og kjenne på at man er ett skritt nærmere oversikt. Samtidig innser jeg at jeg virkelig har vært høyt og lavt i året som gikk. Er jo ikke rart at man blir litt sliten til tider. Deilig å tenke på at morgendagen nå er ryddet nesten helt fri for administrative ting, og klar til nye stunt foran lerretet. Gleder meg!!!