SKJERPINGS..

Det følger et visst ansvar for å drive blogg, selv i en til tider lettere bohemsk hverdag, så her følger en liten oppdatering. Ting begynner å tette seg til, og "direktør", Løndal må så helt klart bli litt mer strukturert. Malingen er lagt litt til side for å jobbe med diverse prosjekter. Noe som kanskje er like greit med tanke på fantastiske tre forskjellige typer betennelser bare i malearmen. Da må nok det nyeste arbeidet mitt bli stående en stund fremover. Det er hittil mitt største arbeidet, på hele 200cmx180cm. Deilig å jobbe i store format hvor man kan herje ekstra mye med flatene. Verre blir det selvfølgelig for kroppen. Så nå får hodet gjøre jobben en tid fremover.

Arbeidet blir lagt ut i farge når det er ferdig :)

Arbeidet blir lagt ut i farge når det er ferdig :)

I går sendte jeg ut bestillinger fra det nyeste opplaget med Randi Kristin Mossing og mine  giclèetrykk. Jeg leverte også både giclèetrykk og grafikk til Buskerud Kunstsenter i Drammen, så nå er det bare å ta seg en tur og se nærmere for den som vil og er i nærheten. Galleri Osebro får også et lite utvalg i dag, så nå kan det være lurt å sikre seg. I ettermiddag har jeg også et møte i Porsgrunn med dyktige Catrine Orr Danielsen, fra firmaet Co ORR dinate for gode tips og råd rundt produksjonen og forestillingen, En Passant. Gleder meg stort til gjensyn og inspirasjon på Cafè K. Avslutter så dagen med MR for mulig skadebegrensning i malearmen på Curato. Skulle noen ha lyst til å sitte på til Porsgrunn og overta giringen i dag, så er det bare å hive seg med ;)

M