SLIPP, OG LITT JULESTEMNING!


Da er helgen over, med flott selskap for spesielt inviterte innen næring og kultur på Notodden Hotell. Vi tok et dypdykk i Telemarks kullinariske skatter, og mesket oss med alt fra ølsmaking av Telemarks Svart Juleøl, til rakefisk med lefse, lammestek, gratenger, og carpaccio av elg. Mmm.. I den sammenheng lånte jeg ut et knippe bilder til en utsmykning på hotellet. Utsmykningen kommer til å henge i en knapp uke i forbindelse med lørdagens arrangement og julemarkedet neste helg. Her er det fullt mulig til å slenge innom for en nærmere titt. De helt nyeste giclèetrykkene er det også mulig å få en liten førpremiere på.

Felespiller, treskjærer og rosemaler,John Bondal

Felespiller, treskjærer og rosemaler,John Bondal

Forventninger til gildet med Asbjørn Sauro fra Smak av Telemark.

Forventninger til gildet med Asbjørn Sauro fra Smak av Telemark.

Ølsmaking med Telemarksbryggeriet

Ølsmaking med Telemarksbryggeriet

De samme trykkene blir også sendt inn til Oslo og skal være på plass i det nyåpnede galleriet, Galleri Laszka i Frydenlundsgate 17 på Sankthanshaugen i løpet av morgendagen,. Galleri Laszka vil være det første galleriet som får trykkene i Oslo, Det er fire motiver, med et eksklusivt opplag på kun 50 stk. hver, så jeg oppfordrer til å ta seg en tur til galleriet nå før jul og fylle julestrømpen ;)!

BURGUNDER  |  NUMMERERT OG SIGNERT OPPLAG PÅ KUN 50 STK  |   KR. 1-200,-

BURGUNDER  |  NUMMERERT OG SIGNERT OPPLAG PÅ KUN 50 STK  |   KR. 1-200,-