ENDELIG!!!

 

 

Randi Kristin Mossing

Randi Kristin Mossing

Randi Kristin Mossings flotte ord er endelig på trykk, og integrert i motivene mine. Et resultat jeg har sett fram til i spenning, og det ble bra!!! Opplaget består av  reproduksjoner i form av giclèetrykk med utvalgte motiver fra samtidsskildringen, En Passant, og poesi som er laget til forestillingen med samme navn.

Etter en hektisk periode med forberedelser rundt prisinnhenting, tilpassing av tekster og layout var trykkene endelig ferdig, og ble levert på atelieret i går ettermiddag. Det ble litt julaften på forhånd da vi kunne åpne opp eskene med ferdige trykk, og puste lettet ut over resultatet.

Motivene er trykket på et eksklusivt bomullspapir og fargene både dype og frodige.  Det er noe eget å ta opp de første trykkene, kjenne stofligheten i papiret og ta inn duften av nytrykket papir. Se historiene på trykk. For det er jo det det handler om. Alle historiene som vil bli fortalt og hørt, og om å skape nye. Store deler av kvelden og natten gikk med til å nummerere og signere, samt lage et lite informasjonshefte til motivene. Selv om vi bare hadde laget et lite opplag av fire utvalgte motiver kjentes det godt i nakke og skuldre da arbeidsdagen omsider gikk til ende. Allikevel var det en god følelse av å ha kommet et stykke til videre på veien.

Nå skal trykkene rammes inn og plasseres på diverse gallerier og være med på noen visninger før jul. Motivene er trykket i et begrenset opplag på bare 50 stk. og har en introduksjonspris på kr. 1.200,-, så her er det bare å sikre seg :)!

 

                  Burgunder  |  38x30cm  | kr.  1.200,-

                  Burgunder  |  38x30cm  | kr.  1.200,-

                 Forestilling  |  38x30cm  | kr.  1.200,-

                 Forestilling  |  38x30cm  | kr.  1.200,-

                  Etter regnet |  38x30cm  | kr.  1.200,-

                  Etter regnet |  38x30cm  | kr.  1.200,-

                  Brev hjem |  38x30cm  | kr.  1.200,-

                  Brev hjem |  38x30cm  | kr.  1.200,-