FRA BØLGESKVULP TIL EN MULIG LOCATION...

Da er jeg tilbake på plass igjen i mitt vakre men akk så kalde Norge, etter fantastiske dager med sol, cava og bølgeskvulp på Teneriff med en vel så fantastisk venninne som "medsammensvoren" og reisefølge denne gangen ;).  Med en terrasse med havet på nær sagt alle kanter og en himmelseng som skapt for meg, ble det mang en natt under en stjerneklar himmel. Å la verden være verden for en stakket stund til man var klar for dyst igjen kjentes riktig. Noen bilder ble det også, så nå får vi se om det er noe som kan brukes for fremtidige motiver, på tross av et litt lavere tempo enn ellers.

 

 

Nå har jeg hatt to inspirerende første jobbedager med både maling og møter, og nye prosjekter er i anmarsj. I går hadde jeg et svært så hyggelig møte med representanter for Norsk Industriarbeidermuseum for å se på mulighetene for Vemork på Rjukan som mulig location for innspilling av pilot, og den første forestillingen i turnèen, En Passant. Det er verdt å nevne at Norsk Industriarbeidermuseum forøvrig er sentral i Notodden og Rjukan`s søknad om verdensarvstatus på UNESCO`s verdensarvliste. Et fantastisk bygg, så ladet med historie og atmosfære at det nærmest tar pusten fra en, og samtidig en hjørnestein  i norsk industrihistorie. Ikke uventet at denne lokaliteten også danner en naturlig kulisse for NRK`s nye storsatsning om tungtvannssabotasjene. At de ønsker et samarbeid med oss settes høyt. Så nå jobbes det fremover med detaljer, så får vi se hva vi får til.

Det jobbes også med å få på plass gicleetrykk før jul. En unik smakebit på papir fra forestillingen, En Passant, med Randi Kristin Mossing`s vakre og sterke poesi, integrert i motiver fra samtidsserien. Nå jobbes det inbitt mot deadline, og jeg gleder meg til å se det endelige resultatet på trykk.

 

Men nå får oppdateringer og kontorarbeid ligge. Nå skal det males!!!

M